Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2018.07.10

Snart på semester 2018 ! Tidigareläggning av Stockholmsresa, dvs. 2 dagar i Stockholm. Avresa 11/07 kl. 08:08 från Minkgatan till Linköping. Därefter SweBus kl. 09:30 – 12:10 till Stockholm.

Avresa fredag 13/07, kl. 02:56 -> Stockholmsbuss mot Centralstation -> vidare flygbuss mot Arlanda, ergo lägga sig svintidigt och att sova i flyg samt tåg mot Forchheim. kl. 06:30 (Arlanda) – kl. 14:35 (anländer till Forchheim), befinner jag mig ute på resande fötter.

Idag tisdag 10/07 : städverksamhet med tvättstuga kl. 12. Packa, packa, packa ! 

Projekt “70 saker samtidigt”; packa, komma ihåg komposition – komma ihåg skiva med komposition – lägga in bilder på molnet, ty det blev för mycket att sortera igår, så nu har jag begränsat hela molnet, så att inga gamla bilder försvinner vid eventuella uppdateringar. Först ska de nya bilderna från Eggolsheim (ForchheimBayern i Tyskland) samt LeviKittilä sättas in i den externa hårddisken, innan jag tar tillbaks mina äldre bilder.

  

 Så ser det ut vid sommarstugan i LeviKittilä !

Ty regnet inte lockar !

Själv när jag spelade denna låt på gymnasiet fick jag enbart folk som glodde på en som att jag vore 

udda,… som idag !


 

Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan