Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2018.08.15

Intensiv vila halva tisdagen : damer + film : Cadillac Records” (2008) samt “the Damned United” (2009) via CMore-kanalerna. Damerna är otroligt myssugna vid regnväder. Sot fyller hela 9 år 18/08; född tisdag 18/082009; minstingen av fyra ungar.

 Första filmen var en riktigt bra beskrivning av musiklegendernas liv och leverne, utan att för den delen glorifiera t.ex. Chuck Berry. Den andra filmen handlade (biografi) om en fotbollsmanager (Brian Clough). Intressant, fastän jag varken är intresserad eller följer någon fotboll alls. “Lincoln” (2012) stod på som kvällens film.

Onsdag : börja fylla i ledighetsansökan inför högskolestudier. Får se när CSN svarar tillbaks beträffande “sponsorskap“.

 Skivan är så otroligt vacker att jag inte vill spela det. ”Memorabilia” !

 

 

 

Om ett helvete existerar, vill jag lida i all evighet av Styx musik, framfört av självaste Styx.

 

… samt några visdomsord för onsdagen. 

 

Petri Torvinen

 

Lämna ett svar

Till startsidan