Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2018.08.17

Vinnande hjärtan och svängande huvuden; ett enkelt fä som måste matas. Mer synd än ondska och ”Det” kommer åter ikväll. Alla dessa människor på marken som vill dra ned dig. Lyfter upp händerna och allt ”Det” gör är att försöka flyga.

Ut ur sömnen och in i världen, en halvglömd förlorad värld. Bara när ”Det” är olycklig reflekterar ”Det” kring sin tid. ”Det” måste kännas i magen, ”Det” måste ta sig till att stanna upp. ”Det” måste observera allt med egna ögon.

Snart blir det ingen skillnad emellan sömn och vakenhet. ”Det” känns som att drömmen har äntrat livet som ”Det” lever varenda dag. ”Det” tror att ”Det” är den enda som skapar ont, ”Det” enda som faller isär. Tills dess att ”Det” blir mänskligt, kommer ”Det” att bryta dem hjärta för hjärta. ”Det” räddar sig genom att fly, ”Det” räddar sig via lögner.

 

Hade denna mardröm där min fallskärm inte öppnas och jag slog i marken. Det sista som hörs är en kannibal skrikandes : ”5-sekunders regeln” !

Skämt åsido; gamla skämt, men lite allvar för dagen : v. 36 = Gävle tisdag – fredag 0407/09. De sista semesterdagarna spenderade jag därmed bort på ledighetsansökan, därefter får jag se till att spara in på pengar. Respons av CSN : skicka in intyg beträffande antal obligatoriska tillfällen i Gävle, därefter får jag besked om kvantiteten pengar. Böcker samt litteratur måste införskaffas, dels till Förskolelärarutbildningen 210 hp Gävle, samt Filosofi (distans) i Umeå. Den sistnämnda kursen skriver jag hemifrån.

Resan lyder ungefär så här : sova över i Stockholm (åker med buss på måndag, tåg från Stockholm – Gävle tisdag i lagom god tid : 90 – 115 kr/resa). Hemåt under fredagen, och att sova hemma under helgen. Blir tvärtom mot det vanliga, men så här är det diskuterat tills idag.

Sot fyller 9 år imorgon. Firar redan idag, och imorse fick hon specialmat och Dreamies18/082009 föddes hon med tre syskon (gråa).

 

 

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/7lAoa8/aretha-franklin-ar-dod

 

 

Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan