Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2018.08.20

Måndag hela veckan,… eller kanske bara idag. En hel kvälls samtal, men inga klagomål här, nej ! Damerna bråkar med grannkatten så pass att päls flyger omkring. Registrering inför skolstart avklarat, SJ-biljetter emellan Stockholm (tur- och returGävle inköpta, för hela 1200 kr. Intyg till CSN inskickad, nu hoppas jag att kvantiteten pengar återbetalar resorna i alla fall.

 

 

 

Annat ?! – “Ledig” denna helg, så det blir nog att spendera tid med föräldrar och lillebror på fredag. Helgen ?! Planera sitt liv med första uppgift, ev. spela in “Minuet” av J.S. Bach. Först måste jag börja med första uppgiften inför skolstart Förskolelärare 210 hp (distans) Gävle.

 

Musikskämt : som boken om the Dreadnoughts This Place is Awesome” (ISBN 9781105255151) =

/ Petri Torvinen

 

Lämna ett svar

Till startsidan