Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2018.08.22

Det är inte varenda morgon man möter brandkår och Polisen och att de ber om hjälp. Två utryckningar under morgonen, det första när jag anlände till arbetsstället och det andra vid 06:30-tiden.

Övrigt idag tisdag : böcker beställda inför kursen “Filosofi A“. Jisses… vore bra om dessa existerar ! En fanns vid Biblioteket i Stockholm.

Dagens uppgift : lite “lek” innan allvaret; konstverket heter : “Kreativ kaos

 

  • Övning 1) Mindre bandskorr – check !
  • Övning 2) Special ackordsarrangemang – check !
  • Övning 3) Spela in utan “misstag” – check !
  • Övning 4) Inte bli sur och arg på en själv – njaaaa!  

 

Dagens visdomsord ! Tips som även en “icke-chef” bör lyssna på, ty det finns alltför mycket skit i världen, men väldigt lite vänlighet gentemot varandra.

Räknar fakturor : inte kul ! Dels böcker, men även SJ-resor mellan Stockholm och Gävle. Mycket att stå för, men förhoppningsvis löser sig allt inom sin tid. Måste nog dra in lite skulder av lillebror i värsta fall. Personligen finner jag det förunderligt att allt måste kosta så mycket, dels pga att somliga ändå är studenter, samt att även om jag skulle övernatta i vandrarhem i Gävle, skulle jag ha fått betala mer än att pendla mellan Stockholm och GävlePest eller kolera ! Vill man bo ifred utan att tränga in sig med sju andra personer, får man också betala för det. Just nu vill jag mest att allt ska lösa sig med livet. Jag vill klara mig själv med min lön, men fy fan, det ska stramas åt på alla sätt.

Helgen funderar jag starkt kring : besöka Bråstorp för billigare varor måste jag nog göra, när jag ändå tänkte besöka föräldrarna. Alkohol lär jag inte köpa på ett tag nu. Hemma har jag kvar cider samt en 6,0 %. Lite märkligt att byta ut min öl till annan öl, som det nu har gjorts i mitt kylskåp (kattväktare ?!). Nåväl, … detta var då dagens funderingar. Nu ska jag mest ta dagen som det kommer, ev. starta med första uppgiften Förskolelärare 210 hp (distans).

SD sticker ut sin haka med sin förbannade reklam på TV. Personligen vacklar jag emellan V och S, även om S vore det mest logiska valet, ty jag inte vill ha Alliansen i regeringsposition, och absolut inte SD och Jimmie “jag vet inte” Åkesson !

 

 

 

Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan