Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2018.08.25

Han skulle förmodligen även vinna “Idol” med 73 % av rösterna !

Igår natt kom jag hem vid 23-tiden, efter att inte ha missat kl. 22:35-bussen från Motala – Borensberg (besök hos föräldrar). En promenad via kyrkogården från Ekön på ca 35 min. Uppiggande, minst sagt ! Många tankar, men även fina idéer beträffande en viss J.S. Bach-komposition, som jag spelade in idag (raw-fil; “video” på Ajfån samt Garage Band; klippa och klistra), och redigerade lite olika musikstilar via programmet Band-in-a-Box (resultat vid slutet av sidan !).

 

 

Ja, det blev lite redigering kring vissa toner etc. ty att spela med ett datorprogram är svårt (ty ett datorprogram spelar precis “på slagen”, medan en levande människa spelar antingen “före” eller “efter” slagen). Det blir lite otajt ibland med somliga toner, men så har jag klippt och redigerat dessa så att det låter “bättre” med Band-in-a-BoxFusk, ja, men en annan dag spelar jag in hela låten utan att redigera. Jag ville enbart visa på vad man kan “skapa” med programmet.

En stund på telefon, samt när jag vaknade upp vid 16-tiden (?!), firade vi Lotus 11års-födelsedag. Godis och ännu mer godis bjöd dagen på.

 Så … finally … här är “resultaten” av dagens experimenterande.     

 

Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan