Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2018.08.30

Får se, får se. Beställd bok fick jag idag, “Metaphysics – an Introduction” (Alyssa Ney2013) – (Routledge – Taylor & Francis Group. London and New York) – (ISBN : 978-0-415-64074-9). Detta blir intressant !

 På tal om skoluppgifter : första individuella uppgiften : “Hur jag uppfattar “förskolläraryrket?” inlämnad. Registrering både på BlackBoard och Zoom (Videokonferens). Nu kvarstår några “väl utvalda” citat ur texten “UNICEF : Barnkommissionen“.

Städning samt tvättstuga idag, samt handel av proviant vid ICA Supermarket i Borensberg. Arbete i övrigt. Inget direkt ansträngande som har hänt idag, nej. Ris och tonfisk med majs bjuder kvällen på.

Någonting extra starkt förtjänar jag i musikväg idag !

 

 

Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan