Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2018.09.29

http://www.motalacc.se/index.php/events?view=event&id=1191

  • Inträde: 150 kr
  • Mat : 109 kr

Detta blir en fin kväll i Motala. En finsk legend på besök, tänka sig. På torsdag ämnar jag köpa min(a) biljett(er).

 

 

 

Denna tisdag lär jag lägga fokus på Uppgift 4a samt 4b, “Förskollärare“. Tanken var att påbörja detta kl. 0911, men så kom är jag tvungen att söka biljetter till Stockholm måndag v. 41 samt en hemresa via Linköping (blir förmodligen åter igen Blåklintsbussen).

Veckans planering :

  • Tisdag kl. 1316 : arbetsuppgift 4a samt 4b
  • Onsdag kl. 0911 : arbetsuppgift 4a samt 4b
  • Onsdag kl. 1316 : tvättstuga (+ arbetsuppgift 4a samt 4b)
  • Torsdag kl. 0911 : hemstäd
  • Torsdag kl. 1316 : Motala, klädprovning arbetskläder samt storhandel Bråstorp

Tom i bollen denna morgon : skrev upp en massa “fina” ord i Ajfånen som dök upp i huvudet under mitt städarbete, men när jag tänkte skriva litet, kom ingen inspiration (Uppgift 4a och 4b). Fick ändå bra material av Förskolläraren beträffande Lpfö samt förskoleverksamheten innan reformen samt verksamheten i förskolan efter Skolverkets kanske viktigaste reform : Lpfö98, samt hur länge det tog att implementera reformerna.

Lite citron hällde jag även i avlopp för att rensa, samt att en del av månadens storhandel är genomförd (1000 kr). Imorgon ämnar jag inhandla resten, efter att ha köpt konsertbiljett (á 150 kr) samt provat mina nya arbetskläder.

VFU-önskemål (v. 47-tisdag v. 50) fixad, så det blev önskemål om

  1. Borensberg (Motala Kommun)
  2. Motala Kommun
  3. Linköping

 

 Kanske gå vidare med dessa idéer samt att hitta på någonting nytt ?!

 

 På måndag : 4 h arbete på förskolan. Jag tog beslutet att gå ned i tid för att orka med skolarbeten samt andra aspekter i livet, men få se vart livet tar mig med på äventyr just nu. Konsertbiljetter M.A. Numminen inköpta, 150 kr, klädprovning (dock ingen bild av två par nya arbetsbyxor, två T-shirts samt en ny arbetströja), samt storhandel Bråstorpcheck ! Idag hann jag med mycket.

 Imorgon : Motala. Ett besök hos föräldrar sedan väldans länge ! Idag köpte jag ju alkoholen, dock som “muta” inför kommande veckor, men nu lär jag få i mig lite jag också. Under helgen måste jag även lägga fokus på sista arbetsuppgift (Förskollärare4a samt 4b (1 sida kvarstår) samt påbörja Filosofi A – andra uppgiften.

Ikväll besöker jag Motalaföräldrar samt lite diskussioner. Måste planera bussresa hem så att det inte blir som vanligt : blir alltid sen med att komma hem. Kanske lillebror har någon aktivitet förutom krogen ?! Med denna trötthet som jag besitter idag, lär jag nog inte komma in nykter heller. Vinglar litet i kroppen. Arbete, skola, damer (katter) samt ett liv är planen för år 2018 + mycket kul, kanske en del konserter, om lillebror följer med på någonting ?! Jag har saknat den delen i mitt liv.

Gruppen fick “G” på omdöme i Artikeluppgift; hurra för Grupp Nätet/Distans. Tåg- samt bussresor mellan Linköping – Stockholm – Gävle betalda, samt vandrarhem v. 41 och v. 46 (Gävle).

 

 Först ett besök i Motala hos föräldrarna, därefter mot Linköping kl. 18.

Tack lillebror, för en fantastisk kväll ! Det är detta som jag verkligen har saknat, möjligheten att få se nya intryck i form av musik. I detta fall mycket, mycket (och ytterligare en !) mycket, hårdare stilar, i form av Death Metal med alla dess förgreningar. Det dracks en hel del veteöl, vilket jag önskar mig bli bjuden på senare också, när folk får råd med sin egna alkohol.

Ett besök vid L’Orient, därefter promenad till ett annat kusligt ställe, denna gång utan att bli överfallen av en väktare, som dessvärre har inträffat två gånger innan, vilket gjorde mig lite skeptisk till att besöka stället för det första. 300 kr inträde, inte så mycket egentligen, 150 kr för en T-shirt som egentligen inte har så mycket att göra med kvällens band, förutom stämpeln “Gudfädrarna av Death Metal – Entombed“, samt en LP-skiva för 150 kr med “det starkaste och mörkaste Ni har“.

 kl. 23:20 var det tänkt att jag skulle åka hem, det blev det dessvärre icke, utan jag råkade somna vid busshållplatsen, och missade bussen. kl. 00:50 drog jag mot en krog för “studenter“, därmed kostade ölen endast 35 kr. Två till hann jag med innan jag äntligen kunde åka hem kl. 01:50. Lördag = skoluppgifter ! En god fortsatt lördag önskar jag alla mina läsare, vart än Ni befinner er !

  

 

Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan