Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2018.10.02

Städredskap inhandlat = 149 kr. Tanken igår var att äta hemma hos föräldrarna. Tyvärr tror de att jag inte dyker upp alls, så det finns självklart ingen mat någonstans att se, när jag väl dyker opp. … det blev en bussresa vidare mot Bråstorp för att inhandla det sista + apparaturen på bilden nedanför. 

Idag måndag = en helt underbar kortare 4 h-dag, och så fick jag även uppleva en lite senare kväll med TV samt mys igår (sedan länge !). Lite hårborttagning före badet och lunch,… skumt att komma hem så tidigt som kl. 10.

Nästa vecka (måndag 08/10) åker jag till Gävle med Bus4You kl. 16:3019:10Linköping – Stockholm och därefter vidare (mot Gävle) med SJ kl. 19:50 – 21:30. Åter hem fredag 12/10 med SJ kl. 17:14 mot Stockholm samt Blåklintsbuss vidare mot Linköping kl. 19:45 – 22:25.

the Death of Stalin” (2017); vad kan jag nämna, förutom en rätt så underhållande fars kring dagarna efter Stalin‘s död ?! – Det hemska kring filmen är att det ändå har hänt i verkligheten i Sovjetunionen 1953.

Har hunnit med mycket idag kring arbetsuppgifter. Kommentarerna kring “manus” klart; invänta till onsdag innan jag kan börja med Filosofi A  uppgift 2.

Sällskap / bilist kl. 23:30 sökes ! ”Bohemian Rhapsody” kl. 20:45, tisdag 23/10.

 

… och : Congratulerar på födelsedagen, lillebror = 34 år. Tiden går snabbt !

Funderingar om besök vid Linköpings Museum före avfärd från Linköping på måndag. Inträdet är ju helt gratis å egen del, då får jag åtminstone se vad jag inte fick möjlighet att se förra gången; “Teknik-avdelningen“. Idag börjar det regna i Borensberg, så inget vidare väder för “äventyr“.

Idag = rulla tummarna, hålla andan för att skoluppgifter blir godkända. Nu : badkar ! Kan inte påbörja ny skolverksamhet förrän imorgon, onsdag 03/10, ty frågeställningarna dyker opp imorgon.

Dagens film : “Spionernas Bro” (2015); dir. : Steven Spielberg, med Tom Hanks i huvudrollen. En advokat som under det Kalla Kriget i Berlin (Östtyskland), tvingas att förhandla till sig två amerikaner i utbyte mot en sovjetisk spion, gripen i New YorkTom Hanks övertygar,… som vanligt !

Kunskapskanalen för dokumentär beträffande “Historiens Onda Män“; idag = Mao. “Revolution är liktydig med våld“, som det sades.

 Nu : lite frid för magen och hjärnan, i form av mat. En god fortsatt kväll till alla läsare.

 

 

 

/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan