Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2018.07.04

Onsdag … märklig arbetsdag, återigen. Två dagar kvar tills en servicekille kommer och ger mig nya boxen för att mottaga de nya bredbandssignalerna. Tre andra personer i Borensberg som de hade glömt att skicka boxen till. Bahnhof tycker enbart att jag hade “glömt” adressändring, ty jag ändrade från Mårdstigen 3b till nuvarande adress, Hjortstigen 4d redan i november 2017. Som att det skulle vara felet ?! Hur har jag då kunnat surfa samt betala avgifter till Bahnhof ?!

 Detta med att skriva “realtoner” när man spelar flageoletter är inte alltid det enklaste, så nu struntar jag i detta faktum. Vissa av flageoletterna kan enbart beskrivas som “falska toner“, ty de låter “falska” i relation till bastonen, men fräckt låter det.  … jag nedtecknar endast flageolett-tonerna i mina kompositioner. Nu fortsatte jag med “-“ (eller “Unsigned“; som kompositionen bytte namn till !).

Ballad” är en av mina äldsta kompositioner, och jag har kommit underfund med att det får låta “melodilöst“, ty styrkan i den kompositionen är rytmik.

 

Jag äger så många bilder från de senaste resorna så att det blir dags att rensa litet. Och fler bilder lär de framtida resorna bjuda på. 

Stugan i LeviKittilä är betald. Igår fann de pengarna på sitt konto. Nu vill jag få en medresenär. Stugan är ju betald, så det slipper Du. Det enda som kvarstår är ditt egna resande fram till Rovaniemi, så träffas vi där 16/07 kl. 11:35 (finsk tid; kl. 10:35 svensk tid), så drar vi uppåt i landet Finland kl. 15:30 – 17:55 (finsk tid; kl. 14:30 – 16:55 svensk tid) med buss (á 31,10 = ca 323,16 kr)

 

 

Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan