Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2019.12.25

the Grumpy Cat – mår bra på kattmynta !

  

Jag kom hem helskinnad från de nattliga “äventyren” i Motala. Taxi hemåt; rätt så dyrt ! Mobilen är avstängd ty jag inte orkar ha det på. Denna “söndag” handlar om vila. Imorgon torsdag kör jag på med städning och tvättstuga kl. 12 ->.

Natten var rätt så jobbig då magen värkte. Det blev rätt så mycket drickande med alla bekanta. Mycket god julmat dessförinnan. 

En god fortsatt fin juldag für alle !

 https://www.tv.nu/p/1IKbtx-1N-78Ei : Filosofi älskar jag,… otroligt mycket. Likaså psykologi. Dessa anser jag går hand i hand. Det som inte psykologi kan förklara om människans inre, kan man söka svaren i via filosofiska argument och diskussioner. Och det som inte filosofin kan förklara, erbjuder psykologin möjligheter till svar.

Harmoni lägger så mycket till musik och till våra liv !

 

 

… även om livets cykler oftast liknar denna allegori :

 

 Fler bilder från gårdagen (julafton) samt bilderna som jag delade redan idag. Kattmyntan smakar ... !

  

 

 

 

/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan