Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2019.12.31

 
Teacher of the year” – vilket bevisar att även lärare är “mänskliga” !
 
Musikerskämten : fast å andra sidan tror jag personligen att jag kan observera tonerna G, A, C#, under framtassarna och tonerna F#, G, A under baktassarna. Ackordet som dessa toner bjuder på är : A13/G.
 
Tillägnad lillebror !
 
Spoken word skulle vara ett roligt projekt. Och illustrationer av poesi, så har man med alla aspekter. Personligen kan jag ju inte sjunga “rätt” i förhållande till 440 Hz men musik kan jag skapa. Någon som vill skriva text, ta med min poesi och endast stå och rabbla upp text ?!

Skulle jag sjunga idag skulle jag förmodligen låta ännu värre än detta ! Trots att min röst (röstläge) är II:a basstämma (lägsta stämman i en kör) upp till Baryton.

2312 ord nu i rapporten. Har skrivit i alla delar förutom reflektion / diskussion. Ska dra ned lite ytterligare på text så att det blir exakt / cirkus 3000 ord. Det tar sig“, sade mordbrännaren !

Tack för ack så fina ord ! Ytterligare 7,5 hp i mina betyg / intyg.

 

Gårdagens filmrulle : Finsklitauisk film om det Finska lapplandskrigethttps://m.imdb.com/title/tt3298600/ Tarina suomalaisen naisen ja saksalaisen sotilaan välille kehittyvästä rakkaudesta Lapin sodan aikaan.

Undrar om inte huvuden kapades då porträttet målades ?!

 

En kvällsdiskussion med lillebror kring orden “demokrati“, “republik“, “kungahuset“, samt “kungligheter“. Storbritanniens kungligheter verkar ändock vara de mest märkliga beträffande hur mycket pengar som satsas på … ingenting ! I Sverige har vi “socialbidragstagarna” som ändå anstränger sig lite för de pengarna som skattebetalarna pungar ut.

Dokumentär på SVT om –70-talet : https://www.tv.nu/program/aret-var-1970

Undrar vad som hade hänt om jag helst plötsligt fick erbjudande om att bosätta mig i den tiden ?! Vad hade jag varit “först ut med” / “före i tid” med?! Med det jag idag vet, skulle det förmodligen inte godkännas att jag ändrade i någonting i rumtid-perspektivet. Själv skulle jag förmodligen trivas på grund av alla kulturella strömningar. Men så kommer vi åter dit : skulle jag stjäla låtar för att göra mig rik i framtiden,… hur skulle jag kunna göra mig rik i framtiden om den låten aldrig skapades av den artisten som egentligen skapade låten ?! Paradoxalt !

Idag : besök vid Systembolaget. Ett besök hos föräldrar tar jag förmodligen under helgen. Idag vill jag endast ta svängen ut i Motala och handla Cider. Bingolotto bjuder kvällen på. Alla är inbjudna !

En god fortsatt fin nyårsafton 20192020 für alle. Ett nytt årtionde på väg !

 

/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan