Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.01.23

Vad knäppt … morgonen : satte mig i bussen och halvvägs kom jag på hur tyst det var att sitta i minibussen. Hade glömt mina hörlurar på sängen. Klarade mig ändå bra idag med mina arbetskamrater samt alla härliga nya intryck.
Pappren beträffande ledighetsansökan v. 8 samt v. 11 skrivna. 33 dagar VFU-praktik, men har ingen direkt koll på vad rektorn på arbetsstället lär säga.
Böcker inför nästa kurs = beställda. ZOOM-konferens (Litteraturseminarium 1) kl. 1315 imorgon, vilket passar helt utmärkt å egen del. Har dock icke hört någonting beträffande inlämnad skrivuppgift på totalt 934 ord exklusivt litteraturförteckning.
Får se vad framtiden för med sig. Får nu hoppas på det bästa ! En god fortsatt fin kväll till alla mina läsare.
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan