Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.01.25

Med musik går det snabbt !
Kan i alla fall glädjas åt den gröna färgen !

 Vissa dagar … !

Städning klart för v. 4. Tvättstuga en stund, och så funderar jag även på ett besök vid BråstorpRaz-twa-tri-tu… som man säger ! Idag lördag = skriva ut CSN-papper samt “case“-uppgift att läsa om i bussen. Ledighetsansökan beträffande v. 8 (1921/022020) samt v.11 (09/0322/042020) inskickad. Rektorn var icke så värst glad över beskedet. Men så går kurserna om varandra, så det finns dessvärre lite som jag kan påverka. Jag ville helst ha en anställning där jag kunde välja dagar som jag ville arbeta, vilket blir att en gång i månaden åka till Gävle på examination samt att praktiken på 33 dagar var väl att ta i, när man ändå arbetar med samma moment, och på ett mycket ingående sätt än att låta en handledare bedöma om aktiviteten skulle vara “bra“.
Allt är subjektivt; det som en handledare anser, kanske inte jag personligen anser är det “bästa sättet” att arbeta, och så som jag vill arbeta, kanske inte handledaren anser är “hens” sätt att göra något moment. Har redan haft med två sådana handledare att göra på gymnasiepraktik, där man knappt fick komma med egna initiativ. Kom man med egna initiativ, fick man först höra att det inte passar in i schemat. När jag väl diskuterade detta med studierektorn, så fick jag höra att jag inte tog initiativ. Två praktik gjorde jag om, varav en gång fick jag höra av den nya handledaren att ingenting i det givna pappret med omdöme från senaste praktiken stämde in på mig och min person.
En god fortsatt fin lördag tillägnar jag alla mina läsare. Dagens familjebild bjuder jag på.
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan