Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.01.29

Denna bild kompenserar mer än väl för allt som jag fick erfara idag !
Lite egna kompositioner bjuder jag på. Litteraturseminarium – Uppgift 2 inlämnad, Sju kapitel lästa i senaste boken under bussfärd till arbetet samt bussfärd hem. Ett mycket speciellt området detta med Specialpedagogik. Under fredag ska Grupp 6 starta “case“-uppgift, och så ska jag även under helgen hinna med att författa Litteraturseminarium – Uppgift 3. Man bör vara ute i god tid med alla uppgifter. En god fortsatt fin onsdagskväll önskar jag alla mina läsare !
Demoversion” med ostämd gitarr … !
… till en relativt färdig version i 440 Hz. Personligen föredrar jag versionen med den ostämda gitarren, ty versionen bjuder på mer stämningsfullhet samt emotioner.
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan