Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.01.30

Ungefär så här !
Vänta nujag börjar ju få en sådan frilla !

Melodifestivalen är lite som vinterkräksjukan. Den kommer en gång om året, får en att må dåligt och när den väl är över är det mycket skönt.

… och nu till någonting helt annat : 2018 valde jag att sadla om till Förskollärare medan jag städade fram till 04/032019 (50 % ; totalt 87,5 % april 20162018 och resten 50 % då jag beslöt mig för att ändra kurs). Detta tack vare en manlig Förskollärare som tyckte att jag var ”för utbildad” för städyrket (och att barnen tyckte om mig. Fick även höra bra saker på andra arbetsställen !).

Barnskötare Motala Kommun januari 2019 (50 %), från mars 2019 -> 1000 % (11 h pass och ibland övertid). 100 % idag fram till juli. Att jag ej har biologisk familj eller styvfamilj gör mig icke mindre lämpad att sköta om barn. Har 15 års erfarenhet av barn och ungdomar (stadierna) och av ”styvpappa”-verksamhet 20112012 (3-åring). Att jag inte har familj handlar mer om att jag inte har träffat kvinnan i mitt liv som vill gå den vägen. Har haft en del förhållanden, men dessvärre vill de allra flesta ”leva livet”, att skaffa familj är ett ”tvång”. Så ser inte jag på det ! Livet börjar när man tar ansvar över andras liv.

Damerna (katterna) har varit min familj i 12 år (två hittekatter och den yngste i kullen – född 2009, som jag behöll ty en av damerna var havande).

Det är inte riktigt som att jag ”bara” kan skaffa familj ty jag inte äger dessa kroppsliga delar och adoption är inte ett alternativ då jag vill och söker aktivt efter att få en kärnfamilj med flickvän/sambo/fru. Detta med att vara styvpappa innebar mer skyldighet än rättigheter, så jag väljer att stå på avstånd. Men att män,… singelmän utan barn ska kallas för en massa nedtryckande kommer aldrig att vara ”OK” !

Kvällen bjuder på matlagning, och utskrift samt förberedelser inför morgondagens litteraturseminarium. Fann även Expressbuss 53, som kör mig direkt från Borensberg Centrum till Mariebergs gård under morgonen.
Kvällens musiktips – jisses !
  
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan