Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.02.22

Knäppa minnen 2002 = tre basister, tre skador. En som hade fått balkong på huvudet och fick sys efter fest på Bona FHSK. En annan hade fått stryk av en gäst under en spelning. Själv = stukad högerfot. Och där samlades alla tre i övningsrummet vid Motala Musikpedagogiska och jämförde sina skador.

Petris ryska” i ny latintappning – kommer inte ihåg melodin, tyvärr ! Istället lät det idag som en annan känd rysk melodi : https://youtu.be/sQZX04wQZgg.

Får se hur långt jag kommer med mina senaste verk. Har en massa idéer som det aldrig blir något av.

 
Sápmiland Kittilä 2018 (i bilderna : sapmeland (ty jag ibland trott att den direkt översättningen “same” har någonting att göra med hur det egentligen stavas) : i bilderna kan Ni även se min syssling som räknas till en av Finlands främsta surrealistiska konstnärer (museum). På bild : renen som dels besökte mitt och ex-flickväns stuga (en dag lät det som att någon trampade där inne i storrummet. Jag gick för att kolla så var det min kompis renen som ville svalka sig, ty det var 36°C utanför). Och så hade renen en säregen förmåga att kunna äta och bajsa samtidigt. I bilderna kan Ni även se min syssling Kalervo Palsa som räknas till en av Finlands främsta surrealistiska konstnärer (museum).

Ja, då har jag bekantat mig med nya bekantskaper. Enjoy alla musik ! Lärarens skiva,… på franska ! Så otroligt fint med dragspel och själva uppbyggnad av låten. Lite proggaktigt men på franska. Älskar verkligen olika kulturer ! #NowPlaying

 

/ Petri Torvinen

 

Lämna ett svar

Till startsidan