Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.02.24

!
Instrumentsamlingen exklusivt akustiskt gitarr (på arbetsplats). Måste även byta strängar på den, som jag inhandlade för 220 kr (två pack). Efter 3 år blir det nog att byta ut de gamla slitna “basiga” strängarna, även om jag har fått flera bra år med dessa strängar.
Råd : köp aldrig begagnat dragspel och utan pianotangenter (otroligt svårspelat !) Balalajkan gick att stämma blott en gång !
Stockholm kl. 10 (lördag 02/052020). Dagsaktivitet med ABBA, kvällsaktivitet med Bottenskrap. Funderar på hur att göra med övernattning.
Endast biljett till Stockholm inköpt (samt resor till Gävle sent under måndagskvällen 04/052020 samt tidigt under söndagen 31/052020. Hemresa med bil, så bussbiljett från Stockholm till Borensberg inhandlas på plats !).
Besök hos föräldrar vid Ekön i Motala, APT avklarat för februari, 2 veckor kvar av anställning. Imorgon tisdag = träff med VFU-handledare; alla papper utskrivna och färdiga samt utdrag ur belastningsregister = CHECK ! Arbete kl. 0614:20, därefter Buss 301 mot “förskolan v. 1117“. Fick idag höra vilket bra arbete jag och min kollega utför. Vi engarerar oss verkligen, anser föräldrarna. Jag tar det som en hederssak ! Nu : kvällsmat, dusch, och musik till mina lyssnare !
 
 
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan