Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.02.28

Innerst inne vet Du att det är så här : någon måste förbli fattig för att Du ska bli rik.

Innerst inne vet Du hur det går : om Du vill ha kontroll måste någon annan släppa det.

Du letar efter fred med ett laddat vapen.
Nu rystar tystnaden och det finns ett krig i oss alla.
Du letar efter tid därför att Du blott kastade bort det.
Jag ska stapla upp timmarna, jag kommer att blåsa bort dig.

Nu vill Du döma, och kalla det en synvinkel.
Vi är alla anslutna, Du kommer också att skada.
Jag tar det som är mitt, vad som gör att jag är ”jag”.
Jag ska sätta mig på en sadel och rida tills jag är fri.

Välsigna mitt galna hjärta ty detta är den riktiga ”jag”.
Tillbaks till kärleken då jag begick min del av skadan.
Jag är någons frälsning och någons börda, men de känner mig.
Det håller mig levande, jag vet att det måste förtjänas.

Dejtingsajter : istället för intelligens ska man vara allt annat för att passa in i någonting skapat för att “leva livet“. Handlar det blott om endast en sak för somliga, kanske man borde skaffa sig ett nytt liv som erbjuder någonting.

Skrev ut alla papper och information inför start VFU-praktik v. 1117, dvs. laminering av bildobjekt (plast som jag inte riktigt fick fast ordentligt så fick stämpla fast dem !).

Lite beträffande mitt liv : 

Romanijada Balkan Band
Lite livsinsikt !
Lite musik för fredagen. Lördagen består av städning samt tvättstugan kl. 1215, därefter att avsluta första uppgift på senaste kursen “Kulturmöten i förskolan 15 hp” (kurskod : UKG527). En god fortsatt fredag für alla läsare !
 
Ibland undrar jag : “vad fan håller jag på med ?!”. Jag och polacken framför scenen, med hela publiktrycket bakom oss. Ibland hamnade jag på scen. Under morgonen vaknade jag upp med det största blåmärken genom tiderna i vänster ben.
 
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan