Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.02.29

*Berättade för en förälder att jag slutar arbeta fredag 06/032020* :
  • (jag) “- Förhoppningsvis ses vi åter i framtiden. På något annat ställe.”
  • (förälder) “- Det hoppas jag verkligen.”

 

Det känns underbart att vara uppskattad i sitt yrke. Nya tag, nya impulser. En vecka kvar, och så firandet under lördag. Under fredag ämnar jag besöka föräldrar och så firandet för att tacka av mig under lördag. Ergo ska jag vara ytterst försiktig med en viss substans.

Lördagen till ära : Hjortstigen 4d i Borensberg = renstädat ! Tvättstugan kvarstår. Efter detta ämnar jag inhandla lite mjölk från ICA Supermarket innan jag startar första uppgift samt eventuellt lämnar in ikväll i kursen “Kulturmöten i förskolan”, 15 hp (UKG527).Familjen är latast … och bäst !

En ny era på väg. Ska fortsätta mig igenom dessa kvarstående 2 åren före lärarlegitimation med diverse timvikariat och så vidare, om jag inte erbjuds “fast anställning“. Det kvarstår att se i april. Får i alla fall gott med referenser beträffande denna anställning. Har gjort ett utmärkt arbete, enligt de flesta.
Hur det blir med den äldre utbildningen, där jag redan äger 312 hp från Institutionen för musik och medier i Piteå samt lärarutbildning (LUA/AUO) från Luleå Tekniska Universitet (20042010) återstår att se i framtiden. Visserligen kan även det erbjuda mig mycket högre lön, men som musiklärare vill jag nog arbeta privat som. Dagens grundskola måste erbjuda så mycket mer än en sko i ett trumset (trasig bastrumma samt en virveltrumma där virvlarna hade klippts sönder !), trasiga keyboards och ostämda gitarrer, men framförallt att få bort föräldrarnas “villkor” ur läroplanen.
Ibland undrar även jag vad fan som hände. Nyss var jag blott 23 år gammal på väg uppåt i landet Sverige.
Jag är otrolig stolt över detta projekt från 20012003. Skiva inspelad våren 2002.
Ett projekt där jag spelade elbas (2015) = Romanijada.
Har då snöat in mig på musik från Balkan samt musik från öststaterna.
Plockade fram lite roliga skivor från YouTube.
 
/ Petri Torvinen
 

Lämna ett svar

Till startsidan