Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.03.22

COVID-19 = är ett D7b9 (b13)-ackord ! COVID-19 i jazzversion. Själv fick jag förtydliga ackorden för att de skulle passa in : Cmb5D7b9/cD7b9(b13)

Ni musiker som är sugna på att sjunga/spela lite… för betalning. Här finner Ni alster som behöver er direkta påverkan under Corona-virusets gång : https://www.youtube.com/results?search_query=petri+torvinen+union+records&fbclid=IwAR1qkFRHVFmO22MZih7w-R40S0gKMwSrr5Kc5d3lauozHhApA4FF14LzRqA

De dagliga musikerskämten :
Konstaterande av fakta : en sak som är bra med Coronaviruset är att folk inte verkar vilja gå ut längre. En bil står inte parkerad framför ansiktet på en (min och speciellt Sagas lilla fönster). Grannarna har alltid så brådska någonstans, så självklart ska Batmobilen vara parkerad precis vid ytterdörren. Borensberg brukar knappt ha någon aktivitet överhuvudtaget (vi åker antingen till Motala eller Linköping), men detta är löjligt.
Egna dikter på finska :

https://www.svt.se/nyheter/uutiset/lahdin-pois-vanhoista-ajoista?fbclid=IwAR3DS5uoM7iHOp7naLt7XykdRhPF4wUo1OqM0CtHP2_ntzWu9wd0ae2nYuA

https://www.svt.se/nyheter/uutiset/elama?fbclid=IwAR3Py00zlAqsizzxnkkHIpiwPWCRc00vTL_sVq2rvTPVwQ4Sf1wtGkvx_wU

Sápmiland Gihttel (Kittilä2018. Ska även finna bilder på de fina bergen vid Levi (gömda någonstans i mitt https://www.facebook.com/PetriTorvinen81) En bild som jag inte gillar så värst mycket är dockorna med de traditionella Sápmikläderna, även om butiken i centrala Kittilä erbjuder tradtionella naturmedel för turister (tvål av tjära, och lite olika sätt att bli av med myggen).

Min vän renen som sökte solskydd i sommarstugen ty det dagligen var 3236°C utomhus.

Innan avslut på blogginlägg samt söndagens uppgifter : lördagen flöt på väldigt bra. Veckans större sysslor = färdiga ! Söndag = hinner jag med analys av gårdagens uppgift, så lär det bjudas på det. Dock vill jag vänta tills jag har fått klart uppgiften om samt transkribering av ljudfil, då kan man enbart foga ihop allt till en sammanhängande text.
Några väl valda ord om dagens ungdom :
När man inte har bilder redo från “tiden förut” så bjuder jag på en låt från Bonafesten 2001 : min imitation av Louis Armstrong – “Hello Dolly” (growling).
 
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan