Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.03.26

Petri med krullhåret !
Stockholmsresa 02/052020 avbokad pga Coronaviruset. Likadant med Gävleresor 02/052020 samt 31/052020. Vi borde få förlängt semester 2021 !
4 veckor kvarstår av VFU-praktik. Jag skickade ett viktigt mail beträffande dagens möte med LLU‘are beträffande det som har sagts. Vi lär väl se ! Har många funderingar ! En rik fru skulle icke skada vid detta skede i livet.
 • En god fortsatt dag önskar jag er alla !
 • Hyvää iltaa, toivotan teille kaikille !
 • Good evening, I wish you all !
 • Добрый вечер, всем желаю !
 • Доброго вечора, бажаю всім вам !
 • Guten Abend, ich wünsche euch allen !
 • Goedenavond, ik wens jullie allemaal !
 • Dobrý večer, přeji vám všem !
 • Dobrý večer, prajem vám všetkým !
 • Dobry wieczór, życzę wszystkim !
 • Jó estét, kívánok mindenkinek !
 
En Tango i köket önskar jag mig medan jag lagar mat. Det är förmodligen en aspekt som jag verkligen saknar : att kunna röra sig till musiken med den man älskar, och sensuellt bygga upp en aktivitet via dans och matlagning.
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan