Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.03.28

Congratulerar morsan som idag 2020.03.28 fyller 72 år. Dock kan jag icke närvara i Motala på grund av riskzonen (Corona) = dels att hon fortfarande envisas med sina Bingosamlingar, samt att jag praktiserar på en förskola, med småbarn. Ja, Ni förstår vinken !Ibland vill jag göra på liknande sätt; storma Bingohallen med en КАТЮШA (Katyusha) :

Kom ihåg, Gott folk, 1 h mindre inatt = sommartid ! Själv har jag förberett min hjärna för detta fenomen.

En god fortsatt morgon och dag till alla läsare. Tvättstuga å egen del. Själv sov jag i 10 h under natten, ty jag somnade kl. 19, stängde av TVn och lade mig kl. 20 (kanske senare !). Vaknade upp gjorde jag kl. 08, gick till tvättstugan och satte igång tvättmaskinerna.
Den finaste morgonen med mycket mys !
 
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan