Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.03.31

Ibland saknar jag att spela med folk, ibland inte. Å egen del måste det vara mer seriöst än vad det var under denna tid, då ingen egentligen ville repa. Idag har jag dock knappt om tid för att hinna med någonting i musikväg, men somliga dagar kommer det inspiration ur “intet“.
När man sitter och kollar på medan barnen leker med Lego, kommer hjärnan upp med en ny komposition i 11/8. Detta är enbart en ”Blueprint”. Tids nog… när livet bjuder på tid, så ska jag skriva mer !
Kvällsmat, och så kvällsvila. Hälften klart av VFU-praktik numero 2. Torsdag = hemstäd, fredag = tvättstuga. Lördag och söndag = analys av min observationsuppgift samt att skriva färdig manus till VFU-redovisning. Ligger så långt före med allting !
Detta är till min gode vän, som jag nämnde detta projekt för !
Slutligen : klagomål – personligen skulle jag önska någon, och önskar mig verkligen någon som anstränger sig för att fråga hur dagen går, vad jag har gjort under dagen och framförallt att någon önskar mig God morgon, God dag, God kväll och God natt. Men så är vi alla olika. Man kan inte begära att personer förstår konceptet med ren artighet på dejtingsidor. Men så har jag verkligen en annorlunda inställning gentemot mina medmänniskor.
En god fortsatt kväll, natt som morgon till mina läsare ! Tack, från det djupaste av mitt hjärta : TACK !
 
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan