Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.04.24

Får jag tillbaks min anställning så blir jag oerhört glad !
  • 1) ”Cruelty of Life” – Ab
  • 2) ”Cruelty of Life” – A
  • 3) ”Cruelty of Life” – Bb
Tack Frej På SV F.w. Samuelsson för att Du har låt och sjungandet i åtanke. Originallåten går i C. Refräng byter till Ab. Tre nya versioner kommer att arrangeras under helgen ; första version i Ab och refräng i FVersion 2 = A,  refräng i F#. Den sista versionen arrangeras i Bb, refräng i G.
Gardening 2020.04.24    
  
Ett stort tack till alla som stödjer mig i mina projekt. Fredagen fortsätter med matlagning samt tvättstugan efter en sista ansträngning under Praktik numero 2. En gammal kaffemugg som har stått på hyllan sedan jag startade praktiken v. 11 fick jag som “minne“. 
En God fortsatt Kväll tillägnar jag eder alla !
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan