Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.04.26

Jag tror att jag är för komplex för att förstås av någon. Ibland går mitt sinne som en supersonisk dator. Jag tycker ofta att små meningslösa saker är viktigare för mig än dyra gåvor. Oftast hittas jag bakom stängda dörrar i ett mörkt rum som bor i mitt sinne, men om situationen bjuder upp till det, kan jag vara den roligaste att vara med. De saker som gör mig till “mig“, är för komplicerade för att förstås av någon. Inte ens jag känner dem fullkomligt.
Undrar om det lönar sig idag med att bygga egen musikstudio i likhet med Motown ?! – Musik som rullar iväg som i ett löpande band. Även om jag kritiserar hur lika och icke-spännande musik låter idag, så finns det ändå mycket sånger från Motown som gjorde det samma. Enda anledningen att lyssna på det var James Jamerson. Ack så mycket nyskapande musik det rullade ut trots att Motown sålde sin musik som ”Hitsville USA“.

 

Cruelty of Life” (original = CFrej På SV / F.w. Samuelsson = A.

Själv fick jag kväljningar av att sjunga så högt. I demon sjunger jag i ”A” men otroligt lågt (en oktav lägre !)

Cruelty of Life” i C/Ab. Rösten är lite ”flat” idag, men så hjälper Frej På SV F.w. Samuelsson mig nu. Får vi se vart sången tar vägen. Den är registrerad hos STIM sedan länge !

En god fortsatt fin söndag önskar jag eder alle ! Idag = mest vila. Mitt hår fick sannerligen sova inatt, men inte jag (6 h sov jag denna natt, varav 2 h sov jag med Saga på benen !). Imorgon måndag = besök vid Biblioteket i Motala (uthämtning av reserverade böcker), besöka föräldrar sedan väldigt länge, samt arbetsintervju inom Vården kl. 14:3015:00. Det droppade fyra stycken utdrag ur Belastningsregister (av någon anledning) via Posten.

Mitt MacÄpple strular med minnet, så ska även kika in kablar så att jag kan dra minne från min första dator alternativt Lenovo-datorn. Annars måste jag förmodligen byta tillbaks till Windows om det fortsätter så här. Rensade en massa gammalt skit för att glädja MacÄpplet och dess minne, men varningarna bara strömmar in som vanligt. Och så är det ändå inte så länge sedan som jag fick byta ut hårddisken för 3000 kr (i juli 2019).

 

/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan