Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.04.28

Framgång eller misslyckande för dina gärningar summerar inte upp till resultatet av ditt liv. Din ande kan inte vägas. Döm dig själv genom att intentionera dina handlingar, och genom den styrka som du ställs inför de utmaningar som har stått i din väg. Universum är stort och vi är så små. Det finns egentligen bara en sak som vi aldrig riktigt kan kontrollera; om vi är goda eller onda. Ju mer man förstår av sig själv, desto mer frihet får man att forma sitt liv som man vill. Även om man inte kan bli kvitt sitt förflutna och uppnå fullständig harmoni kan man lära sig att “leva med sitt jag” på ett bättre sätt.

Cruelty of Life” i C/Ab (demoversioner – YouTube) :

Insikt :

”- Ungdom ?”
”- Nej, vuxen.”
”- Det är svårt att se åldern på vissa.”
”- Jag är snart 40.”
”- Ojdå. Då hänger jag inte alls med.”

 För ett år sedan vid Kulturnatten i Stockholm :

Suomalaisia taiteilioita Tukholmassa !
  
Fina böcker : dock var jag personligen mer fokuserad på den finska konsten :
Tisdagen går åt till att förbereda den muntliga uppgiften som tar plats 05/052020. Gruppen måste dock bestämma tid när diskussionen äger rum. Men nu ska jag ta tag i resten av mina uppgifter. Och så har jag registrerad mig via Ladok inför nästa kurs “Förskolans Värdegrund” (UKG535)7,5 hp. Har en bunt med papper med material värt att tänka på. Och så en massa tunna böcker att läsa.
Lämnar er läsare med lite musik :
… och så lite “dagsdrömmar” !
 
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan