Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.04.29

Genom tidig morgondimma ser jag visioner av de saker att komma. Smärtan som är menad för mig, inser jag och jag kan se.
Livets spel är svår att spela, jag kommer ändå att förlora det. Det förlorande kortet jag en dag lägger – så det här är allt jag har att säga.
Det enda sättet att vinna är att fuska och att lägga ned det innan jag blir slagen.Och till en annan ge min plats, för det är den enda smärtfria bedriften.
Tidens svärd borrar igenom våra skinn, det gör inte ont när det väl börjar. Men allt eftersom det borrar sig in, blir smärtan starkare – se det grina.
En modig man fordrade mig en gång, att svara på frågor som är viktiga : “är det att vara eller att icke vara ?”, och jag svarade “varför frågar Du mig ?”
Onsdag : jag har en plan så listig, att Du kan fästa en svans på det och kalla det en vessla !
Blommorna växer. Då har jag någonting rätt,… i år också !

”Ett lik i trädgården” !

Igår tisdag : arbetade med Observationsuppgift 3b. Muntlig redovisning 06/052020. Idag onsdag samt imorgon torsdag : avsluta PowerPoint inför den muntliga redovisningen. Idag ska jag mestadels gå igenom den skriftliga uppgiften. Igår skrev jag kritik mot videoinspelning och ljudinspelning och inkluderade “observation via fågelperspektiv“, dvs. att sitta med barnen och enbart observera, därefter att skriva ned observationen i loggboken.Detta gäller rent socialt också, anser jag !Efter att ha skrivit klart kritik : komponera/arrangera och att skapa musik.

   
Idag onsdag = åkte med buss mot gamla Praktikplatsen och betalade av skolmaten på 10 kr/dag; ergo 320 kr för 32 dagar mat (praktikantpris). Därefter ett besök vid Bråstorp (långpromenad) för att inhandla mat, och att se morsan sitta vid busshållsplatsen. Slutligen = ett besök vid Systembolaget för att inhandla Cider till fredag då jag ämnar sitta av 01/052020 (efter tvättstugan kl. 1217) med föräldrarna vid Ekön i Motala.
Kärlek !
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan