Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.05.13

En äldre bild från tiden som musiklärare – det var då jag bestämde mig för att gå vidare med annat i livet.
En hyllning till alla inom Vården : tack för ert hårda slit med att ta hand om alla sjuka i COVID-19. Själv sitter jag mestadels hemma och skämtar om saker och ting, och att skriva låtar om COVID-19. Jag tackar ödmjukt för era insatser !

(T)oker ?! (J)ump ?! (J)-rump ?! Gubben som ansåg att vi skulle dricka desinfektionsmedel.

Ännu ett projekt som jag aldrig blev klar med : “Chordizon“. Jag hamnade någonstans i “the phantom-zone” då jag inte fick ihop ackorden, vilket var den ursprungliga tanken med etyden. 

… och så var det detta med dejting och att faktiskt ta sig tid till att lära känna en person (i taget). 

Det är dags att gå hem när Du börjar likna ditt passfoto ! Saknar lite av gemenskapen under fredagarna (i Motala). Idag tänkte jag hämta mina kvarglömda Cider från fredagen och eventuellt ha egen liten sittning hemma. Under helgen ska jag fixa Litteraturuppgit 21,5 sidor, så vill icke supa alltför mycket.Gårdagens uppgift : rensa ogräs, fram till att det började spöregna.

True true… trummisar tar sig verkligen tid. Tacka vet jag “call and response“… då får alla vara med !

En God fortsatt fin Dag tillägnar jag eder alla !
Förhoppningsvis … !
 
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan