Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.05.27

Som en mört i ett handfat, strök jag omkring på vattnet och föll på min rygg ned i avloppet.
Jag hade drunknat, Du skulle ha tänkt men inte tidigare än senare – jag stod på mina fötter igen.
Jag kröp på gatorna, tittandes upp på byggnaderna och jag gömde ofta mitt ansikte.
Jag trampades mellan fötterna, golvet var mitt tak, men nu lever jag som att jag äger platsen.

Varje dag var ett berg, rädslan för det som gömde sig, inne i dem tidsbeklädda fraserna.
Jag gick från blek till grå, från att stängas av, och nu kan jag inte motstå nya ansikten.
Dagarna blir veckor, mars blir maj, då jag ser tillbaks på mina sömnlösa nätter.
Jag är byggd för problem och jag kan ta mycket, och jag kan säkert säga :”Jag mår fint !”

Underverk är underbara även när de blir uppmanade.
Vi vet bara inte vad har livet har i åtanke för oss.
Eftersom moralen av detta är omoraliskt och moralen befriar mig nu.

Jag ler vid glädjen att resa, och kan hantera nästan allting.
Först var jag ledsen, men nu är jag fri !
Avståndet härifrån till ett minne.

Как плотва в раковине, я погладил воду и упал на спину в канализацию. Я утонул, Ты бы подумал, но не раньше, чем позже – я снова встал на ноги. Я ползал по улицам, смотрел на здания и часто закрывал лицо. Я был затоптан между моими ногами, пол был моей крышей, но теперь я живу так, как будто мне принадлежит это место.

Каждый день была гора, страх того, что скрывалось, внутри этих выстроенных во времени фраз. Я перешел от бледного к серому, от того, что меня выключили, и теперь я не могу устоять перед новыми лицами. Дни недели, март – май, когда я вспоминаю свои бессонные ночи. Я создан для проблем, и я могу взять много, и я могу с уверенностью сказать: «Я в порядке!»

Чудеса прекрасны, даже когда к ним обращаются. Мы просто не знаем, что нам думает жизнь. Поскольку мораль это аморально, а мораль сейчас освобождает меня.

Я улыбаюсь от радости путешествия и могу справиться практически с чем угодно. Сначала мне было жаль, но теперь я свободен ! Расстояние отсюда до памяти.

Dagens reflektion : var inte vi en del av revolutionen, som inträffade kring förvirring ? Låg vi inte före vår tid och arbete, och förstörde vår ungdom ?

Сегодняшнее размышление : не были ли мы частью революции, которая произошла вокруг беспорядка ? Разве мы не лгали раньше нашего времени и работы и не уничтожали нашу молодежь ?Ingen återkoppling what so ever / Нет отзывов что так всегда !

Två uppgifter kvar i kursen “Förskolans Värdegrund” (UKG535). Under helgen ska jag skriva så rövsvetten rinner !
Два курса остаются в курсе «Основы ценности дошкольного образования» (UKG535). На выходных напишу так, что потеет пот !
Lila arbetsbyxor: passande ! “Start Wearing Purple” / Фиолетовые рабочие штаны: Подходит ! «Начни носить фиолетовый».
Stångåstaden ringde upp mig beträffande ny lägenhet vid Ryd i Linköping (nära lillebror). Jag har varken tid och 9500 kr i total hyra för två lägenheter. I Sverige är det tre månaders uppsägningstid om Du vill flytta. Så jag var tvungen att säga “nej“. Annars skulle jag ha flyttat 01/062020 (måndag).
Stångåstaden позвонил мне по поводу новой квартиры на Ryd в Линчепинге (рядом с младшим братом). У меня нет времени и 9500 шведских крон в общей сложности на две квартиры. В Швеции у вас есть уведомление за три месяца, если вы хотите переехать. Поэтому я должен был сказать «нет». В противном случае я бы переехал 01/06-2020 (понедельник).
De sista bilderna från London-resan 2327/052019 / Последние фотографии из поездки в Лондон 23-27/05-2019:
En God fortsatt kväll tillägnar jag eder alla / Счастливого продолжения вечера я посвящаю всем вам !
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan