Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.06.21

Det tar sig med förkylning. Inga ”men”, och har blivit ”frisk” på några dagar. Lite vuxen-VAB i några dagar, så får jag åter arbeta. En God fortsatt söndag till alla ! Ska göra allt för att förhindra följande situation : 

Это касается простудных заболеваний. Нет «но», и стало «здоровым» за несколько дней. Немного взрослая-VAB на несколько дней, поэтому мне придется снова работать. Счастливого воскресенья всем ! Необходимо сделать все возможное, чтобы предотвратить следующую ситуацию :  :

https://www.lararen.se/forskolan/coronaviruset/gick-till-jobbet-med-covid-19-polisanmals

Damerna håller mig sällskap / Дамы держат меня в компании !

Kanske blir resan till Odessa av i december, eller i januari då “grabben här” fyller 40 år. Åker jag 23/122020 så har jag dels alla mellandagar fram till nyårsafton. Att få återbetalt var även det en utmaning men jag nöjer mig med en Voucher-kod. Allt blev bara fel !

Возможно, поездка в Одессу будет прекращена в декабре или в январе, когда «парню здесь» исполнится 40 лет. Если я пойду 23 / 12-2020, у меня есть все промежуточные дни до канун Нового года. Получение возмещения также было проблемой, но я доволен кодом ваучера. Все просто пошло не так.

Måndag = fixa till komplettering (har visserligen till augusti på mig !). Lämna in böcker på tisdag före avfärd. Har då någonting att göra för att hålla mig sysselsatt. Igår kollade jag på “Sovjetpropaganda” (“Kill Stalin” * 8 avsnitt https://www.youtube.com/results?search_query=kill+stalin+series).
Tja, vad ska jag säga ?! Bra kriminalare som utspelar sig under Andra Världskriget om att finna en tysk bomb som skulle spränga upp Kreml. Dock var Stalin mer eller mindre en fadersfigur i serien. Väldigt snäll och tolerant mot detektiverna i NKVD.
Понедельник = исправление для завершения (по общему признанию, август для меня!). Подать книги во вторник перед отъездом. Тогда есть чем заняться, чтобы занять меня. Вчера я посмотрел “Советскую пропаганду” (раздел “Убить Сталина” * 8, https://www.youtube.com/results?search_query=kill+stalin+series).
Ну что мне сказать ?! Хорошие преступники разыграли во время Второй мировой войны, чтобы найти немецкую бомбу, которая взорвет Кремль. Однако Сталин был более или менее отцом в серии. Очень добрый и терпимый к детективам в НКВД.
En God fortsatt fin söndag tillägnar jag alla / Счастливого воскресенья продолжается всем !

  
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan