Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.06.25

Motalabor som söker förskoleplats åt sina barn =

Dansar nu av lycka. När livet går emot en fullständigt, vänder det ! Hela torsdag och fredag hade helt kunnat undvikas. Blir inga resor till Ukraina eller personen hit. Fick VOUCHER hos Turkish Airlines så senare i livet blir det andra äventyr.

SJ har VOUCHER åt mig på flera hundra kronor då jag inte får åka till Gävle. Avbokade vandrarhem inför september. Surt men glädjande att få arbeta istället den tiden jag kan.

Uppdatering : hela resan inställd. Pengar kan jag få återbetalt av BudgetAir. Och tack Du för att Du läste mina inlägg inatt trots att jag flera gånger skickat dig länken. Det är det det hela handlar om… att finnas där för den andra ! Så ett stort tack för att jag fick lära känna dig skriftligen även om det inte blev mer än så. Tyvärr blir det stopp där !

Hade inga anti-kroppar mot COVID-19. Då har jag icke haft det heller, är slutsatsen.
Thank you, Bulgaria !Snälla, kolla inte på Facebook-spam ! Varför skulle Du vara i en video i någon okänd sida. Sidan skickar SPAM !

En God fortsatt fin natt till alla. Arbetstid kl. 0917:30. På grund av möte kl. 1720 kom jag hem till Borensberg nu. Många tankar ! Och så även Fråga 3 i Hemtentamen “Förskolans Värdegrund” (UKG535) som spökar. Nu måste jag skriva in fler rader beträffande Läroplanen för förskolan 18 (Skolverket, 2018). Det blir en uppgift till v. 28.

  • Fredag = arbete (tider som har sagts !)
  • Lördag = städning samt tvättstuga kl. 0815. Invänta lillebror och Johannes, eller om någon av dem dyker opp. Kanske föräldrar som ville umgås. Vi får se ! Jag är högst flexibel.
Söndag = firar min nya lön på rekordnivå, samt att Försäkringskassan betalade ut min karensdag (måndag) på 563 kr. Förlorade dock en halv dag på att vara sjuk, men en bra dag värt att timmar i karantän.
Nu jävlar. Firade mig själv med en maträtt på 200 kr i Linköping. På söndag = renkött och potatis på samiskt sätt hos föräldrar i Motala (eller ja, öl Klass 1-vis; som man tillagar renköttet med !)
Tack Frej för kvällens värmande ord. Jag är rörd ! Vi får ses en vacker dag,… kanske vecka 28 ?!
 
 
/ Petri Torvinen
 
 
 

Lämna ett svar

Till startsidan