Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.06.26

Hur jag hatar när det händer !
Dagen har varit lugn. Så lugn att jag hann bära ned en massa saker och städa med barnen. 30°C varmt,… somliga gator så varma att det gör ont i näsan när man andas.
Lördag = städning samt tvättstuga kl. 0815, därefter att öppna en väl förtjänt Long Drink. Farsan fick idag 5000 kr av mig för lånet under VFU-praktiken (och så kvarstår det 6000 kr). Ändå har jag klarat mig undan personlig konkurs med spelvinster och smålöner från arbeten. Och så detta som jag fick idag. Ändock är sju veckor utan inkomst en relativt lång tid att vara utan inkomst.
Även månaden därefter för att Corona slog till, så fanns det inga arbetstillfällen för vikarier. Nu slipper jag dels kalla mig “vikarie“, samtidigt som jag har 16 semesterdagar. Av dessa valde jag att använda mig av fem semesterdagar vecka 28, ty den svenska arbetsrätten tillråder en veckas ledighet varenda år. När Corona försvinner, alternativt nästa år, då jag åker ut på långpraktik vecka 11 (mars-maj 2021) kan jag tänka mig att utnyttja dessa till.En God fortsatt fin kväll tillägnar jag alla mina läsare. Önskar ibland att Ni kunde skriva en rad eller två, inte enbart att läsa. Det skulle betyda oerhört = ny bekantskap, delning av tankar och kognitiva idéer, eller ren vänskap och mer (det finns så många fördelar med att prata med andra !).
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan