Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.06.28

Du vet att det är dags för en förändring, men hur och var börjar Du – när gnällande, stönande, rynkande, avsky och kastande fräter sönder dig djupt inifrån ?!

I början fanns ett ord, till sist fanns det inget slut.
Människor varken lever eller dör, folk bleknar in och ut ur dimma.
Till slut kommer vi att förstå.

Ensam med ditt krokiga flin.
Hur planerar Du att stanna flytande ?

Kvar finns en kraftig cell, även i Eden söker Du genvägar till helvetet.
Berätta för mig vad Du försöker uppnå.

Du lärde din papegoja att stamma, nu upprepar Du dem gamla talen, men det är det sätt Du namnger ditt skepp som det kommer att ro.

Tack Johannes Rinta för en lyckad kväll i Borensberg som Linköping. Dock blev natten lite konstig där med “jag måste vila en stund“.

 
 
Söndag = upp tidigt för att besöka föräldrar i Motala. Farsan tillagade renskav med potatismos. Salladen fattades men så äter man med pensionärer som inte gillar “kaninmat“. Egentligen ville jag tillaga renskaven i min lägenhet, men morsan ville inte åka till Borensberg.
Veckans äventyr (vecka 27) =
  • Måndag – arbete kl. 0816
  • Tisdag – arbete kl. 08:3017:30
  • Onsdag – arbete kl. 0816
  • Torsdag – arbete kl. 0614:30
  • Fredag – arbete kl. 08:3016
Lördag – städning samt tvättstuga, därefter ledigt (semester) i en hel vecka (vecka 28). Då ska jag bland annat träffa Frej åter igen, och få igång projektet Cruelty of Life.
Även balkongen måste skötas om, om värmen blir svalare utomhus samt att det slutar blixtra och åska samt regna,… och att hagla (?!)
Fick positiv respons igår av en förälder från VFU-praktiken. Det betyder oerhört att få positiv feedback och att någon tackar. 
Dagens tanke :
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan