Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.07.23

Om jag byter plats med mitt framtida “jag” och skickar honom tillbaks i tid, medan jag åker fram i tiden, … vet han vad jag har gjort ?!
Ett år sedan “singelskapet” och livet bjuder på… ironi. Vem visste att Borrelia även kunde smittas via luft ?! Tydligen kan 1% av mänskligheten få det via dessa vägar. Det förunderliga är dock tidsaspekten för “eksemet“/utslagen. Det började under praktiken i april. Och det fanns knappt fästingar i Sverige, ty det var svinkallt utomhus. Den första fästingen plockade jag bort i maj.
Jag har gått på antibiotikakur förut, dels på grund av akneutslagen under ungdomen då jag inte fick dricka mjölkprodukter, samt under den första attacken av eksem 2006. Denna gång måste jag under 2 veckors tid anpassa kosten efter tid, dvs. 2 h före och 2 h efter måste jag fasta. 2 tabletter * 3 gånger om dagen = ergo 6 tabletter om dagen under 2 veckors tid. Det enda jag haft under dessa månader sedan i april är just utslagen. Den sedvanliga kvällströttheten samt huvudvärken handlar snarare om att barn är aktiva under dagen, och som en “vuxen” 40-åring ibland behöver rast till för att klara av.
Under söndag 26/072020 kl. 11:15 ska jag besöka vaccinationsbussen i Borensberg för spruta mot TBE. Tiden är bokad ! kl. 12 åker bussen mot Motala. Farsan behövde hjälp med månadens räkningar.En God fortsatt fin torsdagskväll tillägnar jag eder alla. Nu : bad, därefter matlagning och kvällsmys. Upp kl. 06:40 för att avsluta arbetsveckan kl. 08:3017. Städning samt tvättstugan kl. 1421 under lördag. Får se vad jag i övrigt hittar på under fredagkvällen. Bjuder på lite ironi så här om denna torsdagskväll. Livet kan inte bjuda på fler överraskningar, kan det ?!
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan