Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.08.24

På väg till Vaccination numero 2 (TBE) / föräldrar (Onni Ja Leena Torvinen) i Motala.
Idag måndag : i väntan på att åter få arbeta hos/åt Motala Kommun, ska jag även passa på att söka fler arbeten. Det bjuds på ett besök vid ICA Supermarket, men vad mer händer, det kvarstår att se. Hösten är här för att stanna. Det är betydligt kallare väder utomhus.
Polarbröds fabrik brinner i Älvsbyn. Synd,… det var en fin byggnad. Jag kunde kika på byggnaden utifrån ex-svärmors lägenhetsfönster i Älvsbyn samt då jag åkte tåg nedan landet Sverige.
Och så den sedvanliga korruptionen (som landet Sverige verkar drabbas hårt av !) : Corona-pandemin har verkligen tagit fram många av de främsta bidragsskojare på sistone, och ingen reagerar. Fuskar någon socialbidragstagare / försäkringstagare med bidraget så är det stora skriverier i tidningar, medan en som har ansökt och fått “Corona-bidrag“/omställningsstöd kan unna sig ett vrålåk på våra skattepengar. Här har Ni en hint : har man råd med ett lyxhus, behöver man icke något bidrag ! “Jag har jobbat i 35 år. Jag har rätt att unna mig nånting roligt åt mig själv.” är svaret till Expressen då man vill diskutera hur man med skattepengar “unnar” sig en ny Bentley för några miljoner.
En God fortsatt fin måndag tillägnar jag alla läsare.
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan