Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.08.26

Nietzsches filosofi begrundar betydelsen av värderingar och deras betydelse för människans existens. Med tanke på att det inte finns några absoluta värden i Nietzsches världsbild måste utvecklingen av värden på jorden mätas på något annat sätt. Om det inte finns några värden för “absolution“, är det de facto själv en absolution.
Onsdag : arbete kl. 0716. Stämningen = på topp. Ingen klump i magen. Det säger en del om en arbetsplats, när det första man får höra är ett “tack” av personalen. Arbetade i två avdelningar på en gammal arbetsplats. Jag arbetar gärna där åter. Det är så bra stämning bland personal (samarbete och information; direkt information), och mellan personal och barnen. Förhoppningsvis hör de av sig imorgon torsdag också. Annars blir det att städa lägenhet samt att tvätta kläder.
Motala 2020.08.25
Gamla ”partyområdet” verkar vara en sopstation idag, medan de byggt en ny del på väg som förut var en bilväg.
Fyra arbetsansökningar (fasta platser) ansökta. Lotus fyllde 13 år, vilket var tisdagens höjdpunkt ! Tack Johannes Rinta för en underbar tisdagskväll.  Och en God fortsatt fin onsdag für alla !
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan