Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.08.28

Ny arbetsplats, nya möjligheter. Dock en arbetstid på 3,5 h. Besök hos föräldrar senare under kvällen. Känns bra att vara eftertraktad av en rektor samt ack så underbara kollegor idag. Så bör alla arbetsplatser vara. Mår personalen bra tillsammans sprider sig glädjen till barnen, vilket med för sig en positiv stämning i barngruppen.
Efter allt som jag har sett och observerat under mina olika arbetsplatser, borde detta vara ett ämne att ta upp på C-uppsats september 2021-januari 2022. Någon borde skriva ett ämne om “stämning på arbetsplats” och hur viktigt det är att vi vuxna beter oss vänligt gentemot varandra. Denna stämning sprider sig nedåt till barnen när de ser och upplever att god stämning sprider mindre konflikter. Hur man får ämnet “konflikter på arbetsplats” till att handla om en “pedagogisk/didaktisk situation” måste jag fundera över.
Tack för alla minnen – mina finaste arbetskamrater (januari-mars). Ni är guld värda ! Nästa vecka återkommer jag på besök då jag ska besöka alla fem förskolor som jag arbetar åt/i.
Ny litteratur – en bok läste jag klart idag. På måndag kl. 1315 kör vi åter med utbildning.
En God fortsatt fredag tillägnar jag eder alla !
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan