Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.08.30

Söndagens mål : handla lite mer förnödenheter. Stannar kvar i Borensberg. Skicka ut fler arbetsansökningar om “fastare tjänster” och schemalagda timmar. Visserligen ämnar jag besöka alla arbetsområden under veckan, dock inte imorgon, ty jag har ett ZOOM-möte kl. 1315. Jag hamnade i Grupp A (en av mina äldre kollegor är med i samma grupp; en som jag litar fullt på !).
Kallt har det blivit om nätterna. Jag sover så bra efter en tids sömnlösa nätter (vaknar ibland upp flera gånger). Det undermedvetna har nog försökt varna mig om någonting. Damerna sover med mig och inte under bilar och i övrigt springer runt på gatorna om nätterna. Igelkotten har bytt revir, ty jag inte har sett igelkottsfamiljen på några dagar.
Boken “Barnet och Förskolans Pedagogiska Ledarskap” har jag nu läst klart. 25 sidor per kapitel; ingen text som upprepar och förvirrar sig själv i nästa kapitel. Startar måndagen med “Att Utforska Praktiken i Förskolan”
En God fortsatt fin söndag tillägnar jag alla läsare. Förhoppningsvis leder mitt undermedvetna mig dit jag behöver bli ledsagad och att alla läsare får läsa om alla “livsäventyr“. Ich danke allen Lesern in Deutschland demütig.

 

 

/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan