Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.09.24

Torsdag = arbetsdag kl. 0816:30. Det blev en fin dag. Förhoppningsvis får jag även arbeta imorgon fredag. Blir rätt så trött på att någon annan alltid kommer före med tanke på utbildning.
I övrigt blir det nog ett besök i Linköping för uthämtning av en bok som jag egentligen skulle ha till föregående kursen “Ledarskap och Sociala Relationer” (UKG516), 5.0 hp”. Senare ska jag hämta ut min mössa som jag beställde hos Clas Ohlson (Bråstorp i Motala). Får se om jag besöker föräldrarna vid Ekön. Arbetet kommer dock i första hand. Och en ära var det idag ty gänget ville ha mig kvar där som “fast vikarie“.
Första uppgiften i kursen “Hållbar Utveckling med inriktning mot Förskolan (BIG500), 5.0 hp” (ergo : gårdagens ZOOM-seminarium kl. 0916) :
Färdig” !En God fortsatt fin torsdag tillägnar jag alla läsare !
 
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan