Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.09.25

Kvällens önskemål : “Bang-in-a-Box” :
Damernas policy :
En bra arbetsdag till ända (kl. 08:1513:15). Fick betalt från kl. 08:3014 (dock !). Helst skulle jag vilja arbeta hela dagar om jag personligen fick välja. Efter arbetsdagen åkte jag pendeltåg mot Linköping för att hämta ut en bok som jag egentligen hade behövt läsa till kursen “Ledarskap och Sociala Relationer” (UKG516), 5.0 hp”. Ergo upplagan från 2019. Själv använde jag mig av upplagan från 2009 (en nödvändighet ty jag lånade “fel” upplaga !). Och så har jag knappt haft tid och energi, eller råd för den delen att betala 150 kr för att besöka Linköping. Även min nya vintermössa från Clas Ohlson hämtade jag ut (99,90 kr). Nu ska jag icke tappa bort den.Höstkylan är definitivt i Borensberg, ty det är så kallt om morgonen samt kvälls- och nattetid. Under dagen blir det dock kvavt att bära vinterjacka, men det är en ren nödvändighet.
Kvällstid : fixa middag, bada, ringa föräldrar beträffande livet, samt att lägga sig tidigt inför lördagens städ och tvättstuga. Under kvällen startar jag Uppgift 2 i kursen “Hållbar Utveckling med inriktning mot Förskolan (BIG500), 5.0 hp”; ergo att skriva en sammanfattning på UNESCO-artikel (inlämning under tisdag).Önskemål : pengar för att kunna betala av skulder och framförallt att kunna fylla kylskåp och frys med god mat. Nu blir det att leva på ungefär samma (billigaste) mat. Fick “vinnarsiffror” av morsan inför kvällens upplaga av Eurojackpot (25 kr).
Jag anser att jag har förtjänat mina chanser i att få ett arbete som lönar sig, med goda arbetskamrater och helst med rektorer som hälsar på mig, och som pratar med mig, som en vuxen individ. Som idag på arbetsplatsen : blev erbjuden kaffe och bulle, och tack-önskningar av självaste rektorn.
Förhoppningsvis blir gatorna säkrare från Polisens trakasserier när man ändå har tagit sig till bussen kl. 02. Och så försöker de med att det skulle vara för ens egna “säkerhet“, när man ändå är på väg hem. Hur kan man påstå att det skulle vara “säkrare” när de sedan slänger ut en i vinterkylan av ren jävelseskap kl. 04 utan något sätt att ta sig hem ?! Nu är det dock över ett år sedan incidenten med “piketbilarna” som stod och tog fel person (ergo : mig !), men då körde de även hem mig till Borensberg.Inget mer att anmärka om :En God fortsatt fredagskväll tillägnar jag alla läsare.
 
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan