Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.09.26

Vi har ju städat hela morgonen !”Insikt 1 : filmen “Joker” står sig högt än idag. 2020 verkar filmen vara än mer relevant, ty detta år har varit ett år av stor dramatik och så fortsätter det. Och då talar jag inte enbart om COVID-19, utan om den institutionella rasismen i USA, en orange clown som vägrar ge upp makten samt två clowner i Belarus respektive Ryssland som inte förstått att sin egna befolkning inte vill dyrka dem som gudar. Det är presidentval i USA om en månad nom kort. Nu får man önska den amerikanska befolkningen det bästa.
Framförallt vill man själv ut på gatorna och enbart skrika, ty detta år har inneburit många förändringar å egen del. 
Intressant läsning i Musikpsykologi kring ens kroppsspråk : som ens tunga när man spelar trummor/slagverk, eller att hela kroppen rör sig (dansant, som orytmiskt) när man försöker hålla “god ton” vid avancerade rytmer. Tror att min bas flyger iväg någon dag när man spelar en alltför svår passage, så mycket som jag leker ”flygplan” under sådana stunder.I denna ålder behöver man inte ens dricka för att glömma bort vad som hände kvällen före !Tänkvärt 2 : tankar i skyttegravarna under första världskriget :
So radiant and fair with locks of auburn hair, like moonlight shining on the tide. And I swore I’d go to die 100,000 times for one night by her side“. – “the West Country” – the Dreadnoughts. Älskar uttrycksfulla texter !
En God fortsatt fin lördag tillägnar jag alla läsare. Mat inom kort. Kläderna snurrar i tvättmaskinen, ångmoppning av lägenhet = klart ! Och under kvällen ska jag ha skrivit klart sammanfattning av UNESCO‘s artikel; ergo = skriftlig uppgift 2 i kursen “Hållbar Utveckling med inriktning mot Förskolan (BIG500), 5.0 hp”.… om 5 år : förhoppningsvis en “fast anställning” inom mitt valda yrke (Förskollärare).
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan