Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.09.27

Kom ihåg det här, ungdomar, att alla roller i ett band är exakt lika viktiga. Utan sång finns det ingen själ i musiken, utan bas finns det inget djup i musiken, utan gitarr finns det inget bett i musiken, utan trummor finns det inget driv i musiken, och utan keyboard finns det ingenstans att ställa ölen.Söndag 27/092020. Eventuellt bjuder dagen på ett besök i Motala. Åker då om en timma.
Lördag 26/092020 = färdigställning av Uppgift 2 (del A) – blev klar kl. 00, ty jag insåg att jag hade valt fel dokument att sammanställa uppgiften ifrån. Inga större skillnader, men retar mig på att det ska vara så svårt att finna PDF-filerna när lärarna anser att vi ska ta egna initiativ till att hitta länkarna. Fyra sidor totalt skrev jag från kl. 16 (+ att rätta till felen). En läsningskväll samt smmanfattning på två artiklar + en UNESCO-artikel. Nästa uppgiftsinlämning : 05/102020 kl. 23:55; ergo en skriftlig uppgift. Alltså kan jag arbeta långa pass hela veckan om jag så vill (mina tjänster står till förfogande via TimePoolMotala Kommun). Muntlig redovisning av uppgifterna tisdag 13/102020 respektive torsdag 15/102020. Fast å andra sidan startar jag gruppsamarbetet under veckan. Vi fick göra uppgfiten enskilt eller i grupp men jag väljer att samarbeta med två kollegor.Imorgon måndag 28/092020 – registrering inför sista av dessa korta kurser på 5.0 hp via Ladok. Därmed har jag läst 15 hp från augusti-november. I november kör vi åter hårt med en “15“-poängare. Det som kvarstår efter dessa två “5 hp“-kurser är alltså 5 hp + 15 hp + 30 hp (inklusive VFU-praktik på 11 veckor) samt C-uppsats (30 hp september 2021 – januari 2022) = 210 hp inom Förskollärarprogrammet.Fredag 02/102020 (eventuellt) – fira dubbel-födelsedag i Linköping. Lillebror samt en barndomsvän fyller 36 år (vart fan tar åter vägen ?!) Personligen måste jag se över hur mycket arbete jag har under fredagen, och vilken tid jag må åka iväg, samt hur det står ställt ekonomiskt.
En God fortsatt fin söndag tillägnar jag alla.
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan