Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.09.28

Tänkvärda ord :När och om man blir omhändertagen enligt LoB, kan man lika gärna börja sjunga … :
Jag är vid en ålder där samtliga mina inlägg börjar med frasen “Jag är i en ålder där …” – Jag är vid en ålder där vila är nödvändigt ! Skoluppgifter, ergo Uppgift 3film och medföljande recension (sammanfattning) av filmen (kursen: “Hållbar Utveckling med inriktning mot Förskolan”, BIG500, 5.0 hp”). Tror att jag väljer en film av och med Hans Rosling.Kursregistering via Ladok = KLART ! Inom en snar framtid startar sista 5.0 hp-kursen “Vetenskapsteori och forskningsmetodik” (UKG514).Jag vet hur det är att känna sig fångad i ett ouppfyllt liv. Kom ihåg, även ett litet steg i en ny riktning kan leda till ett helt nytt liv. Ta ett djupt andetag och gå ut idag !Annars kan någon annan, som en idol (Nicholas Smyththe Dreadnoughts), skriva en låt om en !
2020 har varit ett mörkt år. Videon nedan hjälper : Röda arméns kör sjunger “Sexbomb“. John Lennon komponerade “Imagine“, men videon nedan har världsfred skrivet överallt.
Tänkvärt 2 :En God fortsatt fin måndag tillägnar jag alla läsare. Arbetsdag till ända (kl. 0813). Ytterligare en arbetsdag imorgon, tisdag kl. 08:3017 samt under torsdag kl. 07:3016. Mer musik :
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan