Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.09.29

Undrar hur Hans Rosling hade förhållit sig till COVID-19/Corona-pandemin ?! E-boken är “läsvärd“; är inne på sista timman av 10 h-lyssnande. Och så dök boken upp via Motala Bibliotek (Factfulness : 10 Knep som hjälper dig att förstå världen” – 2018). Imorgon onsdag : arbetsdag kl. 0714, därefter att författa ett A4-dokument beträffande denna otroligt bra litteratur. Tillägnas lillebror !Gissar även på att fredagen är inställd. Fick höra att det hade blivit en del sjukdomar under sista tiden.
Kanske… ! Kan vara värt att skicka in ett bidrag !Sist men icke minst … hur skulle livet vara om det första världskriget aldrig hade hänt. Hur olika skulle relationerna mellan länder vara ?! Skulle vi vara en mer avancerad civilisation om vi inte alltid kämpade mot varandra ?!
Empati … !
En God fortsatt fin tisdagskväll tillägnar jag alla !
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan