Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.10.23

Skulle vilja leva ett liv utan konsekvenser. Men hur skulle livet se ut och te sig ?!Ibland behöver man dock få ha roligt också !
Mitt liv, nya situationer ! Man märker att man borde arbeta mer när man får den löning man har fått. 12 000 kr i lön, och då inkluderades även arbetstillfällen vid slutet av augusti (sista veckan i augusti). Jag får icke ihop ekvationen arbete visavi förskollärarutbildning. Från 34 dagar i månaden förväntas vi idag sitta både måndag och fredag varenda vecka på ZOOM,… under tider som de söker personal (vikarier) till arbeten (kl. 0912). Varför inte respektera att somliga har valt utbildningen för att det stod “på distans” ?! Jag kunde dels inte flytta till Campus ty jag inte längre får möjlighet till CSN-bidrag och lån, men även det faktum att det såg så lockande ut att man kunde utföra samtliga uppgifter “på distans“. Inte nog med att grupparbeten är krävande och tidskrävande, det är även detta faktum att snart behöva klona sig själv.
ZOOM-seminarium kl. 0912 (som nämnts !), därefter veckostädning. Jag ändrade lite på ordning i aktiviteterna så att jag blir klar med vissa moment, så att lördag och söndag kan spenderas på uppsatsen (transkribering samt Intervju numero 4 under lördag kl. 1213). På måndag kör jag och kollegan med sista Intervju 5 kl. 18:3019:30.
Nu : tvättstuga kl. 1721. Ska även hinna laga mat under dessa timmar. Ska nog vakna upp kl. 08 så att man kan unna sig någon ledig tid imorgon kväll (lördag).
En God fortsatt fin fredag tillägnar jag alla läsare. Jag hoppas att Ni får en bra kväll med vad än Ni vill göra och åta er för aktiviteter.
Pengar, pengar, pengar … !
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan