Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.10.24

Oavsiktligt följde Du regler; stod i rad och förlorade dina sinnen. Vad gjorde Du för att bli accepterad ? Det kommer upp saker som håller dig nere. Stegrar på huvudet; skapar ett ljud. Du vet att det är dags att vända.
Stäng ögonen, nu är det din tur att se. Du rör dig i sanning, du rör dig i frid. Du kommer att förbli, Du vill inte lämna. Du vet att Du är här, Du vet att Du är fri.
Tricket är blott att hänga kvar till morgondagen. En drömlös sömn är allt Du har att förlora. Vid solsken är det alltid bäst att lösa sina problem. På natten vet Du att himlen är “blå”.
En högst sagt besynnerlig lördag, fylld med intervju kl. 1213, samt att nu ämnar jag äta lunch inom kort. Så ska det transkriberas ytterligare 18 minuter av intervju. Intervju numero 5 kvarstår (måndag kl. 18:3019:30). Har funnit två “godkända” artiklar enligt “peer review“, dvs. kollegor som granskar att artiklarna håller det vetenskapliga måttet.
Har inte så värst mycket att nämna, förutom att arbetet kommer först. Lär bli så här i ytterligare 3 veckor framöver, då vi startar nästa kurs på 15 hp (till allas lättnad !). Kursen heter “Förskolepedagogik och didaktik 3: Barns socialisation och kommunikativa processer” (DIG510).Kursen inför våren 2021 tar jag upp vid ett senare tillfälle ! Detta är då den allra sista VFU-praktik 3 på totalt 11 veckor, med start i mars-maj.
Dagens roliga (förutom transkriptionerna) :https://www.facebook.com/watch/?v=10154078241277807 En God fortsatt fin lördag tillägnar jag alla läsare.
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan