Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.10.25

Insikt :
Detta med att Facebook väljer vad man ska ha på ens ”dating”-profil verkar vara rätt så roligt. Fast å andra sidan bejakar och anammar jag min feminitet och mina kvinnliga sidor.
Boksamling: ”Tango är min passion” M.A. NumminenFilosofi samt ”livets filosofi”.Jung är psykologi – värt ändå att nämnas. Filosofi och Psykologi som discipliner går hand i hand : “tänkandet om och kring ens inre väsen“.Söndag : egentligen skulle morgonen ha startat med skrivning och redigering av information i samarbetsuppgiften. Dock, som veckan nu blir, behövde jag få in mat i kylskåp och frys, så det blev en sväng vid Bråstorp i Motala. Mötte även farsan (på väg hem). Imorgon måndag, om jag arbetar, eller på andra sätt kan,… ämnar jag betala hans räkningar. Dock har jag ZOOM-möte dels kl. 0912 samt sista Intervju 5 kl. 18:3019:30. Vill och behöver få arbeta mer och längre pass.
Vinner i alla fall lite pengar i Lotto :Efter mat och badkar : skriva i själva uppgiften ty alla intervjuer redan är transkriberade. Nu kvarstår enbart Intervju 5 samt transkribering och därefter att samla ihop all data. Och att skriva slutversionen där man kan använda analys/reflektionsdelen i den muntliga redovisningen fredag 06/112020. Fick även använda bägge artiklarna som jag hade hittat. Bägge artiklar hade klarat av “peer review“-granskning.  Dock blir det följande artikel som jag väljer, av hänsyn till uppgiftens innehåll.En God fortsatt fin söndag tillägnar jag alla läsare, vart Ni än befinner er i världen. Lite dragspelsmusik för söndagen ?!
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan