Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.10.28

Det är inte alltid lätt och säkert, Du behöver styrka för att uthärda. Vägen mindre rest har inga skyltar, det är inte alltid dubbelt så stort. Ibland är det en kompromiss – Du har ditt och jag har mitt.
Var inte rädd för att misslyckas, Du vet att livet kommer att berätta för dig att med tiden kommer Du att förlora och Du kommer att vinna. Fortsätt att dela dina bekymmer, Du får världen tillbaka. Ha i åtanke att din skit inte stinker.
Vägen är lång och Du kan inte vända tillbaka; Du kan inte gå vidare. Kullarna är branta, det är en ojämn väg – om Du inte har kärlek.
Det relevanta erfarenhetsfaktum är att livet bör delas med andra, inte självständigt, utan utvecklar och sträcker sig utåt, för att därigenom finna nya intressen i andras aktiviteter och därigenom skapa relationer av ömsesidigt erkännande och stöd med andra människor, i den mån man kan skapa sig ett mer rikare och mer tillfredsställande liv.
Den utilitära ståndpunkten handlar inte om att behandla sina egna intressen som viktigare än någon annan människans. Dock är de anledningar till att främja vissa typer av relationer med människor. Känslan av dessa relationer kommer att innebära att man ibland offrar sina egna intressen för andras behov och intressen.
Det är dagens tankegångar. Jag behöver lugn och ro i livet,… ekonomiskt som socialt. Men men… så länge jag får arbeta så är jag nöjd med tillvaron. Arbetsdag imorgon torsdag kl. 07:3016:30. Det blir rätt så långa dagar, speciellt med tanke på hur mycket man måste arbeta med uppgifterna i Förskollärarutbildningen. En God fortsatt fin onsdag tillägnar jag alla läsare.
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan