Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.10.29

Varenda morgon startar jag med 100 armhävningar och 300 knarr, därefter följer jag upp det med två stora lögner om min morgonrutin.
Förra årets roliga : Soulballad 2019.10.29 (process) :
Arbetsdag kl. 07:3016:30 idag, torsdag. Ytterligare en arbetsdag kl. 08:3017 imorgon, fredagLördag = städning samt tvättstuga till kl. 15, därefter att med kollegan arbeta igenom material från intervjuer och enkät, och att analysera resultat och därefter författa ett manus inför den muntliga redovisningen fredag 06/112020.
Anledningen till arbetstillfälle imorgon fredag, istället för att sitta vid ett icke-obligatoriskt seminarium, även om jag behöver lite tips inför min analys av “vetenskaplig artikel“, är måndag 26/102020-föreläsning. Dessa icke så givande 1 1/2 h som jag då satt vid föreläsning via ZOOM, bjöd på … ingenting ! “Hur man rubricerar svar i en kvalitativ intervu” i stort sett. Och så gick föreläsaren efter 1 1/2 h (?!) Jag kunde ha valt att arbeta hela dagen istället. Det är sådan brist på vikarier nu så att man enbart får arbeta långa dagar. Hela veckan har jag arbetat i minst 8 h om dagen. En God fortsatt fin tordagskväll tillägnar jag alla läsare !
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan